Trenger verden enda et regnskapssystem?

Det er ikke mange som vet dette, men regnskapssystemer vokser på trær. Jeg kan se tre stykker fra kontorvinduet mitt. Du kan plukke et system i blinde og det vil gjøre jobben for deg. Det er nok nå, vi trenger ikke flere.

Jeg behøver ikke å bruke dem engang. Regnskapssystemer er dyre og vanskelige. Jeg leier ut én leilighet og har ikke regnskapsplikt. Jeg har plikt til å dokumentere inntekter og utgifter, men det betyr bare at jeg tar vare på kontoutskrifta og kvitteringene i tilfelle jeg får ettersyn.

Ok, jeg gjør litt mer enn det. Jeg har et regneark der jeg noterer husleia hver måned. Jeg følger med i nettbanken og noterer når husleia betales. Jeg noterer også alle kostnader, som kommunale utgifter, adsl, strøm, fellesutgifter og denslags.

Trenger verden enda et regnskapssystem? Ikke i følge Burt Bacharach.

What the World Needs Now Is Love.
Burt Bacharach, 1965

Jeg derimot, trenger  et enkelt regnskapssystem som ikke forutsetter at jeg vet noe om regnskap. Jeg trenger et system som automatiserer rutinene mine slik at jeg slipper å føre regnskapet manuelt som om det var 1999.

Enter Utleieregnskap!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *