Regnskapsprogram for boligutleie

Regnskapsprogram for boligutleieUtleieregnskap er et regnskapsprogram for folk som driver boligutleie. Utleieregnskap er et enkelt og rimelig regnskapsprogram skreddersydd for privat boligutleie.

Vårt regnskapsprogram tar utgangspunkt i at du har en egen husleiekonto i din nettbank og at kostnadene i forbindelse med boligutleie betales fra samme konto. Regnskapsprogrammet fører selve regnskapet automatisk ved å importere kontoutskriften fra banken.

Dette regnskapsprogrammet krever liten innsats fra brukeren og forutsetter ikke at du har kunnskap om regnskapsprogrammer fra før.

Vårt regnskapsprogram ble til fordi det finnes få rimelige regnskapsprogrammer for privat boligutleie. Det finnes større regnskapsprogrammer med tillegg for boligutleie, men disse er gjerne myntet på boligutleiere som driver profesjonelt.

Det er ikke regnskapsplikt for privatpersoner som driver boligutleie og mange velger derfor å føre regnskapet i egne regneark. Utleieregnskap gjør det mulig å automatisere rutinene til private boligutleiere.

Les mer om Utleieregnskap her!