Regnskapssystem for boligutleie

Regnskapssystem for boligutleieUtleieregnskap er et regnskapssystem skreddersydd for privat boligutleie. Vårt regnskapssystem automatiserer regnskapsføringen for deg som driver boligutleie privat.

Dette regnskapssystemet forutsetter at du har en egen konto for husleie i nettbanken din og at du betaler utgiftene du har i forbindelse med boligutleie derfra. Deretter føres regnskapet automatisk ved å importere kontoutskriften fra banken i regnskapssystemet.

Vårt regnskapssystem krever minimal innsats fra deg som bruker og forutsetter ikke at du kan noe om regnskap eller regnskapssystemer.

Dette regnskapssystemet så dagens lys fordi det finnes få rimelige regnskapssystemer for privat boligutleie. Det finnes en del fullskala regnskapssystemer der du kan kjøpe til moduler for boligutleie, men disse er gjerne laget for profesjonelle boligutleiere.

Siden man ikke har regnskapsplikt ved privat boligutleie velger mange å føre regnskapet manuelt i Excel eller tilsvarende regneark. Utleieregnskap er et minimalistisk og rimelig regnskapssystem som automatiserer rutinene til private boligutleiere.

Les mer om Utleieregnskap her!